top of page
Amanecer en la naturaleza

Cercle d'Homes
Espai de trobada per a una masculinitat més conscient

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espai d'autoconeixement per a explorar i actualitzar el significat de ser home més enllà dels vells estereotips i patrons limitants. Obert a tots aquells homes amb ganes de relacionar-se de forma honesta, lliure i sense prejudicis per a compartir inquietuds, vivències i reflexions d'igual a igual, des de l'escolta respectuosa i el clima de confiança que entre tots crearem en la unitat del cercle.

 

Un divendres al mes, prenent com a punt de partida algun tema d'interès, ens dedicarem un temps i un espai per a expressar amb calma i presència el nostre sentir, mitjançant paraules o silencis i acollint entre tots qualsevol cosa que vulguem compartir.

 

En el caliu del cercle, ens atrevim a exposar-nos, a mostrar-nos vulnerables i a empatitzar. A revisar-nos, qüestionar-nos i abraçar les nostres pors per a reconstruir-nos i reinventar-nos deixant a un costat les limitacions amb què ens hem pogut identificar. En definitiva, ens atrevim a Ser i això ens fa sentir reconfortats i vius. Anem recuperant així un genuí poder creatiu i no agressiu que ens impulsa a expandir aquesta energia més enllà de la rigidesa de la zona de seguretat, compensant la incertesa del terreny desconegut amb la certesa de ser éssers humans oberts a transitar de forma més desperta les nostres relacions amb altres éssers humans. Per a guarir-nos i per a guarir  especialment també la nostra relació amb l'energia femenina, una força que ja no suposa una amenaça, sinó que esdevé una valuosa aliada.

 

Desitjo que t'animis a unir-te a nosaltres en aquest meravellós viatge...

Gràcies per la teva confiança!

 

 

Espai obert a qualsevol home, de qualsevol edat, amb voluntat de créixer com a persona cap a una major consciència i plenitud.

 

Un divendres al mes de 19.00h a 21.00h

a la Yurta de l'Ànima Valenta (Vilademuls, Girona)

 

CALENDARI 23/24

 

29 de setembre

27 d'octubre

24 de novembre

15 de desembre

19 de gener

23 de febrer

15 de març

19 d'abril

17 de maig

21 de juny

12 de juliol

 

Aportació: 10 euros

 

Facilita: Daniel Gomis

 

Més informació i reserves:

yogaycreatividad@gmail.com

T. 617168392

 

el-hombre-de-la-paz.jpg
bottom of page